Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

25 Kasım 2012 Pazar

BIODERMA SEBIUM ARINDIRICI JEL TEMIZLEYICI - KARMA&YAĞLI CİLTLER

Yine bir Bioderma yazısı :) Çok memnunum ürünlerinden, anlatmadan olmaz. Yine birçok blogda karşılaşacağınız bir ürün. Bioderma'nın karma/yağlı ciltlere yönelik arındırıcı jel temizleyicisi.

Cildim karma, yanaklarım kuru-normal,T bölgem yağlı, parlamaya müsait, burun üstünde ve kenarlarında gözenekler ve nalet siyah noktalar var. ıyyyy :PP Neyse..Bu yüzden cilt temizliğini aksatmadan ve yüzümü hırpalayıp daha da yağ kusmasına (sebum üretmesine) ya da kurumasına izin vermeden yapmaya çalışıyorum. Ve cilt temizliğinde her gün akşamları kullandığım bir ürün bu.

Cildimi, Sensibio H2O'dan sonra tam temizlensin diye yıkama aşamasında kullandığım bir ürün kendisi. Kokusu güzel, hafif yapılı.

Gördüğünüz gibi yarısından az kalmış. İçindekileri ve açıklamalarını görmek isterseniz fotoğrafa bakabilirsiniz.Kocaman HEDİYE yazısının sebebi ise yine Hassascilt'ten yapmış olduğum bir alışverişte, 2 ürün alana 3. bedava kampanyasından bu güzel ürünü seçmiş olmam. Tekrar, alırım tavsiye ederim, fiyatı da tek başına 35 TL civarında idi yanlış hatırlamıyorsam.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder