Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

24 Kasım 2012 Cumartesi

ESTEE LAUDER ADVANCED NIGHT REPAIR SERUM

Merhaba, İş yoğunluğundan ötürü ancak haftasonları bloga vakit ayırabiliyorum :( Hafta içi pestil gibi oluyorum, ama sevdiğim blogları okumayı ihmal etmiyorum :))

Bugün yorumlayacağım ürün, bir süredir kullandığım ünlü Estee Lauder Advanced Night Repair Serum - 30 ml. Ben bu ürünü Luxybox'tan almıştım, set halinde. İçinden yanında 15 ml'lik Estee Lauder Time Zone Normal/Karma gündüz kremi ve şurada bahsettiğim Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Cream 5 ml çıkmıştı. Göz kremi bitti, Time Zone gündüz kremini daha açmadım ama ondan çok memnun kalmıştım. Daha önce normal boyunu bitirmiştim.(50 ml).

Serum'a gelirsek, bu çok övülen ürün gerçekten övüldüğü kadar var, her akşam güzelce temizlenmiş cildime güzelce yedirerek sürüyorum. Bir damlalığa çekilen miktar bütün yüzüme ve boynuma yetiyor. Etkisi ise muhteşem, sabah pırıl pırıl bir cilt, uzun vadede azalmış lekeler ve sivilce izlerini de geçiriyor. Onarıcı etkisi var, yaşlanma etkilerini geciktiriyor mu emin değilim ancak çok memnunum kendisinden. Hatta o kadar ki bu sefer Tekin Acar'da denk getirip bunu serumu içeren bir set daha aldım. Bunu sürekli kullanacağım sanırım :))

Fotoğraflarda da gördüğünüz gibi dibine geldim. İkinci seti açmama az kaldı :) Gece kreminizin altına veya tek başına kullanabilirsiniz. Ben üşendiğim için bunu sürüp işi bitiriyorum ve çok memnunum herkese tavsiye ederim.

Luxybox'tan set fiyatını 156 TL'ye almıştım. Tek başına da Sevil'de 156 TL'ye satıldığını gördüm. Tabi ki denk getirebilirseniz set çok daha mantıklı. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder