Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

25 Kasım 2012 Pazar

L'OCCITANE MELEK OTU ARINDIRICI JEL

Mucizevi bir ürünle karşınızdayım. L'occitane Melek otu arındırıcı jel!
Uzun süredir doğal içerikli peeling arıyordum yüzüm için. L'occitane her zaman aklımdaydı ancak ürünleri bana pahalı geliyor açıkçası. Ancak daha önceki postlarda da dediğim gibi Kasım ayında doğum günüm var ve L'occitane aldığınız iki üründen birini hediye ediyor. (Eşit fiyatlı ya da daha düşük fiyatlı olanını tabi ki). Bu sebepten mütevellit gittim İstinye Park - Loccitane mağazasına ve bu güzelim peelinge rastladım.

Biliyorsunuz, L'occitane içerikleri tamamen doğal/bitkisel. Bu peeling için de haftada 2 kere kullanabilirsiniz yazmışlar ama ben çabuk bitmesin diye (!) (o kadar sevdim!) haftada bir gün (Pazar günü yani bugün geleneksel haftalık bakım şenlikleri)kullanıyorum. Yapısı çok hafif, içindeki granüller yüzünüze hafifce masaj yaparak (göz ve dudak çevresinden uzak tutularak) yedirdiğinizde eriyorlar, ve cilde muhteşem bir arındırma/canlandırma ve nemlendirme veriyor.

Kendi internet sitesinde de şöyle açıklamaları var:
"Melek Otu (Angelica) Fransa'da Orta Çağ döneminde, Angelica (Melek Otu) mükemmel tıbbi özellikleri için ve ot olarak kullanılırdı. Angelica'nın esansiyel yağlarının nemlendirici ve sıkılaştırıcı özellikleri sayesinde güzelliğinizi iyileştirir."
"Partiküllü, ferahlatıcı ve eriyen dokuya sahip bu arındırı jel yorgun ciltleri canlandırır. İçerdiği minik doğal partiküller cildi narince ölü derilerden ve kirlerden arındırır. Organik Melek Otu özleri ise cildin doğal nem oranını korur. Sonuç olarak cilt son derece temiz, yumuşak ve pürüzsüzdür."

Boyut 75 ml ve fiyatı 67 TL. Bence pahalı ama değer, bitince tekrar alacağım ürünlerden. Kendi internet sayfasından ve L'occitane mağazalarından edinebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder