Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

24 Kasım 2012 Cumartesi

THE BODY SHOP NUTRIGANICS SMOOTHING MASKE

Demiştim size, güzel bir foto makinem yok, Iphone ile çekiyorum fotografları o yüzden, renkli swatchlar daha sonraki yazılarımda olacak ümit ediyorum :))
Bu yazı konusu, elimde kullandığım tek maske! TBS'nin 30 yaş ve üstü (ilk ince çizgiler - yaşlanmanın ilk belirtileri) serisine ait, pürüzsüzleştirici özellikte çimento görünümlü/kıvamlı bir maske :))

Bu maskeyi haftada bir kere ya da iki kere uygulayabilirsiniz. Ben tercihen Pazar günleri (Haftalık Bakım günüm :)), banyodan sonra temiz cildime ince bir tabaka haline, göz çevresine gelmeyecek şekilde kullanıyorum. 10 dakika bekletiyorum, 10 dakika içinde yüzüm geriliyor (maske kuruduğu için) ama aynaya baktığımda cildimde maske kalmamış oluyor cildim nerdeyse o sürdüğüm bütün maskeyi emmiş oluyor. Sonra ılık su ile yüzümü yıkıyorum.

Cildim yumuşacık ve ipek gibi oluyor. Bu maske cilde inanılmaz bir nem veriyor. Dediğim gibi seri 30+ serisi olduğu için sanırım yoğun nem vermeye yönelmişler.

Görüntüsü çimento gibi, kokusu cazip değil, kıvamlı bir yapıya sahip ama memnunum, verdiği nem açısından, haftada bir bana yetiyor. Gördüğünüz gibi çok uzun süre gidecek bir ürün. Yazın kullanmadım, çok fazla güneş faktörlü krem kullandığım için ancak kışın çok kullanıyorum o da haftada bir :)) Tekrar alır mıyım bilemedim :)) Emin değilim, çok maske insanı değilim aslında sanırım gaza gelip almış olabilirim.

Fiyatı 44.90 TL idi, şimdi ne oldu bilemiyorum. The Body Shop'larda ürünü bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder