Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

4 Mayıs 2013 Cumartesi

ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR CONCEALER - #03 MEDIUM

Merhaba :)

Baharın gelmesi beni çook mutlu ediyor çünkü İstanbul'un o depresif gri havasından kurtulduk :) Bugün sizlere, Estee Lauder'dan çok güzel bir kapatıcıyı anlatacağım. Bu ürün bende 1 senedir duruyor, o kadar kullanmama rağmen halen bitmedi, ama yazıları silindi. O yüzden ilk fotoğrafı internetten koyacağım. Temsili olsun diye :)


Bu ürünün kıvamı kullandığım 1 sene içinde hiç değişmedi, ne kokusu ne kıvamı. Ne çok akışkan ne de çok kıvamlı, tam kararında. Kusurların gizlenmesini istediğiniz bölgelerde uygulayabileceğiniz gibi, kuru gözaltlarınız varsa (benim gibi) güzelce nemlendirerek gözaltına da uygulayabilirsiniz. 10 SPF güneş koruma faktörü var.



Fotoğraflarda gördüğünüz üzere, bütün yazıları silinmiş, özür dilerim :( Ancak bu durum, bu üründen ne kadar memnun kaldığımı ve ne kadar sık kullandığımı gösteriyor. Göz altımda göz yapımdan kaynaklanan çizgiler var, ve o çizgilere hiç dolmuyor. Kalıcılığı muazzam ama eğer kullanım üzerine hafif bir pudra geçerseniz biraz kuru gözüküp pul pul durabiliyor ben gözaltımda her zaman glowy duruş seviyorum kendi adıma :)


Ürün, sünger aplikatörlü, uygulaması son derece kolay, kabından pıt pıt alıp dokundurarak, ister bir fırça ister parmaklarınızla yayabilirsiniz, ben bir fırçayla yayarak kullandım, verdiği görünümden memnun kaldım. :) Bendeki rengi 03 Medium rengi ve bu güzel kapatıcıyı ELCA'dan almıştım. 25 TL idi. :) ELCA'da denk gelirseniz gerçekten muhteşem ürünler komik rakamlara satılabiliyor. Çok memnunuz bu durumdan :) Renge geri dönersek, ben gözaltlarımda bembeyaz bir görüntü sevmediğimden bu rengi seçmiştim. Renk aşağıdaki gibi, kapatıcılığı ise hemen yanındaki fotoğrafta gördüğünüz gibi, elimin üzerindeki beni bu şekilde kapatıyor :) Orta-yüksek kapatıcılık diyebilirim kendi adıma. :)




Concealer arayışınız varsa şans vermenizi tavsiye ederim. Gerçekten görevini hakkıyla yerine getiren, çok başarılı bir ürün, Sevil'de fiyatları 76 TL bu ürünlerin. Keşke heryerde fiyatlar ELCA'daki gibi olsa :)

Güzel bir haftasonu dilerim herkese

Sevgiler :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder