Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

27 Mayıs 2013 Pazartesi

Estée Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Creme

Merhaba!

Biliyorum çok boşladım blogumu ama kafamı kaşıyamıyorum malesef şu ara :(
Bugünün ilk yazısının konuğu (Yazar burada bugün 1'den fazla post gireceğini ima etmektedir! :) bir cilt bakım ürünü. Üstelik Yaşlanma Karşıtı bir ürün! Estee Lauder Revitalizing Supreme Krem!


Estee Lauder Ürünlerini ne kadar sevdiğimi her zaman söylerim. Zaten bu markanın şurada yazdığım ünlü serumunu hala kullanmaktayım! Bu bahsedeceğim krem ise yine ünlü Advanced Night Repair Serumunun set olarak satıldığı kutu içerisinden çıkan 15 ml lik sample boyu!

Yaşım 32, göz kenarlarımda (kaz ayağı deil, gülmekten yanağa doğru gelen bölgede) özellikle sağ tarafta çok hafif çizgilerim var. Dolayısıyla ya sabah ya da akşam, ya da hem sabah hem akşam yaşlanma karşıtı ürünler kullanıyorum. Eskiden Lancome kullanırdım ama neden bilmiyorum, yüzümü şişiriyormuş hissine kapıldığımdan bıraktım. Estee Lauder'dan çok memnunum. Neyse, sonuçta bu ürün set içinden çıktı! Uzun zamandır da reklamları yapılıyordu ben de merak ediyordum, iyi bir fırsat oldu denemem için.

Bu kremi ben sabahları temiz cildime uyguluyorum. İçinde güneş koruma faktörü (SPF) yok, ancak zaten yaz mevsimi kapımıza dayandığından 50 faktörlü kremler kullanıyorum. Dolayısıyla güneş koruma faktörü olmaması sorun değil benim için. Ambalajının arkasında akşam ve sabah uygulayın yazmakta. SPF'si olmadığı için akşam kullanımına daha uygun bence.

Gelelim yapısına, bu ürünün bana biraz kıvamlı geldi. Karma bir cildim var, gün içerisinde parlamaya meyilli, hatta parlar, sinir eder beni. Dolayısıyla bu kadar kıvamlı olmasını pek sevmedim. Ancak, bu tarz yaşlanma karşıtı cilt bakım ürünleri her zaman biraz kıvamlı oluyor. Hatta geceden sürüp yattığınızda ve sabah uyandığınıuz da bile yüzünüzdeki etkisini hissedersiniz. Ancak bu bana biraz fazla geldi. Yüzüme sürdüğümde makyaj yapmak için malesef biraz beklemem gerekiyor, cilt çeksin diye :/

Özellikle şurada bahsettiğim Time Zone Gündüz Kremi ile kıyaslayınca çok çok daha kıvamlı geldi yapısı bana. Ama bu kadar söylenmeme rağmen dibini gördüm bu arkadaşın. Cildimi parlatmasının dışında, mimik çizgilerini yumuşattığını söyleyebilirim. Gerçekten cilt yumuşacık oluyor ve gün boyu nemli kalıyor.

Ürün kavanoz tabir edilen, parmaklarımızı kullanmak zorunda kaldığımız bir ambalajda sunuluyor, ne kadar hijyenik gelmese de zaten bu kadar kıvamlı bir ürün pompalı bir ambalajda biraz zorlanırdı sanırım. O yüzden bütün jel-losyon yapılı ürünler pompalı şişelerde. Neden? Viskoziteleri az! :P Neyse, saçmalamayım.



Yukarıdaki foto ne kadar yardımcı olur bilemiyorum ama yapısının kıvamını anlatabildiğimi düşünüyorum. Kokusu rahatsız edici değil. Fiyatını bilemiyorum. Dediğim gibi set içinden çıkan 15 ml'lik bir sample kendisi.
40 yaşında (yani takribi 8 sene sonra) hala bu ürün durursa gözümü kırpmadan alırım.
İşini bence gerçekten iyi yapıyor.

Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder