Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

9 Haziran 2014 Pazartesi

Clarins – Lotus Face Treatment Oil

Haftanın ilk gününden herkese merhaba J

Pazartesi sevilmez ama zorunlu olduğumuz bazı şeyleri yaparken sevmeye çalışmak çekilen acıyı minimuma indirecektir diye düşünüyorum. ;)

Bugünkü konuğumuz, Clarins’in meşhur Lotus cilt bakım yağı! J



Bloglarda o kadar sık gördüm ve övgülerini okudum ki merakıma yenik düşüp ben de bir adet edindim. Cildim karma, özellikle burun-burun kenarları-alnım ve çenem yani T bölgem kısaca, gün içerisinde yağlanıyor. Yanaklarım ise kuru. Belirli zamanlarda özellikle çenemde sivilce çok çıkıyor ama kısa süreli oluyor.

Adı üzerinde bu ürün de yağ olduğu için acaba yüzümde sivilcelenmeye sebebiyet verir mi diye düşünmeden edemedim. Ama yine de kullandım! J Açıkçası öncesinde, ben hep, kendisinden şurada bahsettiğim “Estee Lauder Advanced Night Repair Serum” kullanıyordum ve harika bir ürün olduğunu düşünüyorum.  Estee Lauder ANR Serum’un cilde verdiği ışıltıdan ziyade aslında, var olan yeni minik sivilce izleri/yara izleri gibi izleri geçirdiğini, iyileşme hızını arttırdığını gözlemlemiştim. Benim için mucizevi bir üründü. Ancak ne yazık ki pahalı da bir ürün olduğu için Clarins’in bu ünlü cilt bakım yağını denemeye karar verdim.

Clarins’in sanırım iki farklı (ya da daha çok bilemiyorum) cinsi var, benimki  karma/yağlı ciltler olanı.



Ürünü, gece yatmadan önce, 4-5 damla elime damlalığıyla damlatıp, gözaltlarım hariç tüm yüzüme sürüyorum. Sabahları kullanmıyorum hem yağ olduğu için emilimi birazcık geç oluyor hem de bunun üzerine makyaj yapılabileceğini düşünmüyorum. Bu yüzden de benim eski dostum Estee Lauder’ın ANR Serum’un yerini aldı.

Sabah uyandığımda, cildim gerçekten nemlenmiş ve yumuşak oluyor. Sivilce problemi hiç çıkarmadı bana, bu açıdan sevdim. Ancak sivilce lekeleri ve yara izleri üzerinde Estee Lauder ANR Serum gibi bir etkisini gözlemlemedim maalesef L

Ürün cam şişede ve damlalıkla geliyor, 30 ml! Ancak uzun süre yeter diye düşünüyorum. (Her akşam tüm yüz için maksimum 4 damla yeterli olması sebebiyle) Kokusu çok keskin, Clarins’in ürünlerinin bitkisel olduğunu duyduğum için, bu kokunun da sebebinin burdan kaynaklandığını düşünüyorum, beni rahatsız etmiyor ancak koku hassasiyetiniz varsa sevmeyebilirsiniz.

Fiyatı ben aldığımda 100 TL civarı idi, hatta 20 TL indirimim vardı Sevil’de 80 TL’ye almış oldum. Ama maalesef bu ürüne de zam geldi şu an 150 TL civarı, bu kadar parayı açıkçası bitince tekrar eski sevgilim Estee Lauder’a veririm diye düşünüyorum. Eski fiyatında kalsaydı ancak bundan devam ederdim J
Kısacası, memnun kaldım, fiyatı dert etmeyecekseniz ve bitkisel/doğal bir ürün ve iyi nemlendirme arıyorsanız tavsiye ediyorum J


Sevgiler…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder