Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

28 Ağustos 2014 Perşembe

Tatil Ojeleri

 Herkese günaydın! :)

Madem tatildeyim, en güzeli "tatil yazıları" hazırlamak olur diye düşündüm :) Dünkü "tatil makyaj çantamda neler var?" yazısı için buraya tıklayabilirsiniz :)

Şimdi de şu iki haftalık tatilde yanıma hangi ojeleri aldığımı göstermek istedim. Esasında bu seçtiklerim tam yazlık ojeler, bahar yaz aylarında ne renk sürsem diye düşündüğünüzde belki size fikir verir, opsiyon sunar :)


Sol baştan başlayarak,

1. Essie - Cute As a Button - Süper bir mercan rengi! bayıldım..
2. Lime Crime - Parfait Day - Neon pembe- şeker pembe bu da harika bir renk özellikle yanık tende harika duruyor :)
3. Flormar - Satin Matte - Tile...İçinde altın renkli kaba ışıltıları olan bir kırmızı
4. Pastel - 09 - Açık mavi
5. Butter London - Trout Pout - Bu da güzel bir somon mercan karışımı bir renk :)
6. Flormar - Vintage Gold - 387 - Yaza en çok yakışan renklerden biri - rose gold-şampanya
7. Butter London - Disco Biscuit - çok canlı güzel bir pembe bu da

Bu arkadaşların hepsinin yazılarını yazacağım. 2 haftalık tatile 7 oje getirdiğim için, 2 güne bir oje değiştiriyorum :P Tatil böyle birşey işte, blog yazmak için vaktiniz var, okumak için vaktiniz var, 2 günde bir oje sürmek için vaktiniz var, var da var...:) İstanbul'da ne mümkün, 2 günde bir oje sürmek şöyle dursun, kafamı kaşıyamıyordum. Neyse..Sonuçta bu arkadaşların 2-3 günde bir fotoğraflarını çekiyorum, yazılarını hazırlayacağım.



Herkese güzel bir Perşembe dilerim :)

2 yorum:

  1. Lime Crime ruja bittim <3 Bu arada Butter London - Disco Biscuit bende yok ama internetteki swatchlara baktım da Rimmel ojelerden Urban Purple'a acayip benzettim, dupe olabilirler ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esincim selam :) Lime Crime şu tatile getirdiğim ojeler içinde en sevdiğim zaten! :) Disco Biscuit ise aslında Urban Purple'a benzemiyor. Ben de Urban Purple da var :-D Disco Biscuit içinde ışıltılar olan canlı bir pembe, onu yazacağım iki güne, senin için Urban Purple ile yan yana sürer swatchlarım :)
      Kendine iyi bak, görüşürüz :)

      Sil