Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

4 Eylül 2014 Perşembe

Yves Saint Laurent - Forever Youth Liberator Creme

Günün 2. yazısı,

YSL Forever Youth Liberator serisinden,

Nemlendirici kremi...


Bunu da sample olarak bir başka alışverişimde almıştım. Açıkçası böyle 5 ml 5 ml birkaç tane alınca nerdeyse normal boyutlu bir ürün kadar kullanmış oluyorum. O yüzden yine yorumlamak istiyorum. Yine yaşımdan başlayım. Kasım'ın 8'inde :) 34 yaşını bitiriyorum. Dolu dolu 34 diyebilirim artık. Yüzümde allahıma bin şükür kırışıklık yok, yaz aylarında bolca lekem var, özel günlerde T bölgesi dolaylarında sivilce çıkarırım başka derdim yok :) Ama farkındayım ki 21 yaşımdaki hatta 27 yaşımdaki halim gibi de gözükmüyorum. Daha yorgun, daha bir solgun cildim var :(

Dolayısıyla anti-aging özellikli her kreme gözümü dikiyorum. Bu da onlardan biri. Bu krem benim gibi normal karma ciltilere uygun ve anti-aging özelliği içeriyor. İster yalnız başına, isterseniz serumundan sonra kullanabiliyorsunuz. Ben de serumu yok ve bu kremi geceleri kullandım. Cildim anında emdi ve pürüzsüz, yumuşacık oldu. Anti-aging özelliğini deneyimleyecek kadar düzenli ve uzun süre kullanmadım. Ancak elimdeki binikiyüzelliyedi adet sample bittikten sonra tam boyunu alıp düzenli bir şekilde kullanmayı düşünüyorum. Sabahları makyaj altına da kullanılabilir çünkü ağır bir yapısı yok bu kremin, inanılmaz hoş bir kokusu var ve evet parfümlü. Ama ben çok sevdim. Cildimde herhangi bir reaksiyona ve sivilceye sebep olmadı. 

Kendisinden kullandığım süre içerisinde de memnun kaldım :) yaşınız benim gibi 30lardaysa, anti-aging özellikli kremlere bakıyorsanız bu kreme de bir gözatın derim.

Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder