Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

16 Ekim 2014 Perşembe

Oriflame - The One - Rose Gold/Golden Brown/Intense Plum Krem Farlar

Herkese merhaba! :)

Koskocaman bir yaz mevsimi ve aralıklarla çıktığım irili ufaklı tatillerim artık bitti ben de işime gücüme döndüm. Ve evet! Kafamı kaldıramıyorum yoğunluktan :(

Bugün bazı işlerim için işten izin aldığımdan fırsat bu fırsat en azından bu yazıyı yayınlamak istedim.

Sizlere üç adet krem fardan bahsedeceğim.

3'ünü de çok severek kullanıyorum.

Oriflame theOne serisinden

Rose Gold
Golden Brown
Intense Plum 

krem farları :)

İlk önce rose gold rengi ile başlayalım, 

Ambalajı hakkında söyleyebileceğim plastik bir kap içerisinde olduğudur. Kapağı mor renkte bu serinin. Sade güzel bence.


Kabın arkasında son kullanma tarihi gözükmekte. Ama tabi bu tarihler ürünü açmadığınız takdirde. Ürün açıldıktan sonra ise 6 aylık bir zaman verilmiş.



Renk ışıltılı altın-pembe-şampanya karışımında, harika bir renk. Kaş altına uygulamak, göz pınarını aydınlatmak veya tüm göz kapağına uygulayıp tek bir eyeliner ile basit ama zarif bir makyaj yapabileceğiniz çok pratik bir ürün.

Ben bunu ve anlatacağım diğer iki farı da bazsız hiç uygulamadım. Altına put a lid on it far bazı kullanıyorum. Gözümün üzerinde 12 saat kaldığı da oldu ve biraz bile çizgilenmedi. O yüzden kalıcılığı benim için harika.

Yapısı oldukça yumuşak, hatta kaygan diyebilirim, ama hemen sabitleniyor, ten ile bütünleşiyor.

Oriflame'in sevdiğim ürünleri arasında yerini aldı! :)

Renklere bakalım,




Aşağıda oldukça yoğun uygulanmış bir halini görebilirsiniz, Tüm fotoğraflar gün ışığında çekilmiştir.
Gerçekten kaş altı için nefis bir renk. Bu tarz aydınlatıcı bir far arıyorsanız şiddetle tavsiye ederim :)


Diğer iki far ise aşağıda,

Golden Brown ve Intense Plum



Golden Brown için haki/kahve rengi diyebilirim, içerisinde çok minik ışıltılar var, bunu ben ya direkt komple göz kapağına uyguluyorum veya, gözümün dış köeşelerine derinlik katmak için. Her iki şekilde de bayılarak kullanıyorum. Üçü arasında en sevdiğim renk bu :)

Aşağıda ise intense plum rengi var. Tam bir patlıcan moru, özellikle kahverengi göz rengine sahip kişilerde harika duracağına inandığım bir renk.


Aşağıdaki fotoğrafta ise golden brown ve intense plum renklerinin bileğimin iç kısmında swatchları bulunmakta. 

Şu ana kadar üç tanesini deneyimlediğim Oriflame'in krem farlarından çok çok memnun kaldım. Hem uygun fiyatlı, hem de bir high-end ürün kadar kaliteli. Gözlerimde herhangi bir reaksiyona da sebep olmadı. Fiyatlar,, katalogdan kataloga değişiyor sanırım, bazı aylarda indirim oluyor. Ben şu ana kadar en pahalı halini 22 TL iken gördüm, benim aldığım zamanda ise 12 TL idi. Gerçekten çok beğendim.

Oriflame ürünlerini size en yakın distributorlerden elde edebilirsiniz. Mesela bana en yakın distributor : Annem :) Her ay yeni katalog getirmesedha mutlu olacağım, zira sürekli birşeyler sipariş veriyorum :) Eğer İstanbul Ataşehir civarında yaşıyorsanız ve ilgilendiğiniz bir ürün olursa anasayfadaki iletişim bölümünde bulunan e-mail adresime mail atabilirsiniz :)

Siz ne düşünüyorsunuz Oriflame hakkında? The One serisini veya başka ürünlerini kullandınız mı? Bu krem farlar siz de var mı? Varsa eğer düşüncelerinizi öğrenmek isterim :)

Güzel bir gün olsun!

Sevgiler :)

Not: Tam 1 aydır oje sürmüyordum. Ama deli gibi özlemişim. Şimdi tekrardan sahalara geri dönüyorum :) Tırnaklarıma bu 1 aylık ara çok iyi geldi. Pembeleştiler resmen :) Tavsiye ederim herkese, arada tırnaklarımıza nefes aldırmak lazım :)

1 yorum: