Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

27 Nisan 2015 Pazartesi

Oriflame І Milk & Honey Gold Smoothing Sugar Scrub І Peeling

Günaydın! :)

Uzun zamandır severek kullandığım uygun fiyatlı bir vücut peelinginden bahsetmek istiyorum.

Oriflame - Milk & Honey Pürüzsüzleştirici Vücut Peelingi


Oriflame'in Milk & Honey serisi oldukça tutulan bir seri. Benim de şurada yazısını yazdığım ve çok sevdiğim Lush - Rub Rub Rub peelingim bitince, hafta bir gün yaptığım keselenme işlemine alternatif olması için, peeling arayışına girmiştim. Annem de bana bu ürünü vermişti, ancak pek büyük ümitlerle kullanmaya başlamadım, ne yalan söyleyim :)

İçeriğini aşağıda görebilirsiniz.
Evet paraben var ama ben parabene çok fazla takılmıyorum, içerikten de çok fazla anlamıyorum zaten, genelde içeriğe oldukça dikkat eden okuyucular/izleyiciler var, elimden geldiğince, unutmadığım sürece içerik bilgileri koymaya çalışıyorum :)


Ürün 200 ml, oldukça uzun bir süre gidiyor bana belki 6 aydır benimle birlikte belki daha fazla, ama artık dibine geldim ve o kadar memnun kaldım ki yazmak istedim :) Hatta bu ürün 2014 yılı cilt/vücut bakım favorilerinde de var :) Yazısı şurada

Ürünün içeriğinde organik süt ve bal özleri varmış, kokusu gerçekten ballı süt gibi. İçerisindeki taneler (burada resmi yok), küçük ve az yoğun değil, tam benim istediğim gibi fazla fazla ve ele geliyor. Benim cildim çok hassastır, çabuk kızarır, epilasyon, kaş-bıyık alım işlemleri sonrası falan böyle kıpkırmızı olur, ama ben bu ürünü hatır hutur bacaklarıma uyguladığımda en ufak bir çizme ya da zımparalama etkisi yaşamadım.

Çok severek kullandım, duşta ıslak vücuduma, avucuma bir miktar alarak, ovuştura ovuştura uyguladım. Neredeyse keseleme işlemi kadar etkili olduğunu söyleyebilirim. Çok harika bir şekilde ölü derilerden arındırıyor vücudu. Hatta Lush -  Rub Rub Rub peelingi olmasa da olur, o kadar sevdim diyebilirim :)

Eksi olarak belki söyleyebileceğim tek şey: banyo sonrası vücut kuruduktan sonra bir miktar derinizi/cildinizi kurutuyor gerebiliyor, ama az bir miktar vücut losyonuyla halledilemeyecek birşey değil.

Verdiği temizlik hissini ise çok sevdim! 

Fiyatını bilemiyorum, ama Oriflame ürünlerinin uygun fiyatlı olduğunu söyleyebilirim, canım annem Oriflame danışmanı olduğundan, gözüme kestirdiğim ürünleri alıveriyorum böyle elinden :) 

Bu ise harika çıktı! :)

Herkese sevgiler!

xoxo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder