Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

20 Temmuz 2015 Pazartesi

Chanel ǀ Rouge Coco Hydrating Créme Lip Colour ǀ Cambon ǀ Ruj İncelemesi

Günaydın, günaydın, günaydın!

Bugün haftanın ilk iş günü ancak bu durum şu an benim için geçerli değil, zira  bayram sonrasına bir 4 gün daha yıllık izin ekleyerek tatilimi uzattım, gerçi 4 gün de dediğiniz nedir ki göz açıp kapayana kadar geçiyor malesef :( (oturup ağlayan yazar)

İki gün üstüste blogda bronzerlardan bahsedince sizi daha fazla bezdirmeden biraz değişiklik yapalım diyorum :)

Çalışan arkadaşlarımız için bu sevimsiz günü neşelendirmek için cıvıl cıvıl bir rujdan bahsetmek istiyorum

Chanel - Rouge Coco - Cambon


 


Chanel markasının kozmetiklerini ne kadar sevdiğimi hep söylemişimdir. Özellikle krem allıklarına, rujlarına ve krem farlarına hayır diyememekteyim.

Bugünkü konuğumuz da Chanel'in Rouge Coco serisinden, Cambon isimli rengi. 31 numara. 
Daha önce bu seriden Mademoiselle ve Camelia renklerini yazmıştım. Okumak isterseniz üzerlerine tıklayabilirsiniz :)

Rouge Coco serisi daha önceki yazılarda da bahsettiğim gibi opak ve nem veren bir seri, kalıcılığı bir mat ruj kadar değil belki ancak dudağa verdiği nem, dudak pürüzlerini göstermemesi ile benim çok çok sevdiğim bir yapıya sahip.


Ambalajı, klasik sade ve şık her zamanki Chanel kalitesinde :) 3.5 gram bu ürün. mesela Coco Shine serisi 3 gram. Neyse renge geçelim :)

Yazıya başlarken de dediğim gibi cıvıl cıvıl bir renk, ben ki kırmızı ruja genelde temkinli yaklaşırım ama öyle güzel bir kırmızı ki çekinmeden rahatça sürebiliyorum hatta bunu sürdüğümde iltifat bile aldım ve genelde üst dudağım alt dudağıma göre daha ince diye kırmızı ruj sürmeye çekinirim.

Rengi tarif etmem gerekirse, çilek-domates-ateş kırmızı karışımı ama kesinlikle yumuşak bir renk. Ben burdayım, bana bakın!!! diye bağırmıyor kesinlikle.



Aşağıda bileğimin içerisindeki duruşunu görebilirsiniz, yapısı inanılmaz kremsi, bu yüzden de dudağa çok güzel nem veriyor, asla pürüzlükleri, kurulukları belli etmiyor.


Aşağıdaki fotoğraflarda ise dudağımdaki duruşlarını görebilirsiniz. Çok severek kullanıyorum, her kullandığımda da bir soran oluyor mutlaka bu ruju :)




Sonuç olarak, yapısı mükemmel, kalıcılığı vasat, nemlendirme harika,dudağı kurutmuyor, bir de malesef her Chanel ürünü gibi çok pahalı.

Ben bu ruju, canımın çok sıkkın olduğu bir gün Sevil'den almıştım, 100 TL civarıydı, imkanınız varsa, beğendiyseniz, duty free'den almanızı tavsiye ederim, nispeten daha uygun fiyatlar.

Bu ruju da Sevil ve Sephora'lardan edinebilirsiniz.

Çilek kokusunda, domates renginde ve ateş enerjikliğinde bir hafta diliyorum :)

Sevgiler...
xoxo

2 yorum: