Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

13 Ağustos 2015 Perşembe

NARS І Velvet Matte Lip Pencil 'Dolce Vita' І Kalem Ruj

Selam!

Günün diğer yazısı gene bir NARS ürünü :) (kendisine bayılıyorum!)

NARS - Dolce Vita Kalem Ruj




Nars markasının kötü olan bir ürünü var mı diye düşünüyorum şimdi yazıya başlarken de...Yok ya, var abartmayım! Mesela krem farları feci. Neyse böyle başlamayalım.

Nars'ın bana göre en iyi üç ürünü arasında girecek olan makyaj malzemesi bence bu velvet matte kalem rujlarıdır. Çok çok güzel gerçekten!

Anlatacağım renk ise Dolce Vita! Öyle ki velvet matte serisinin en ünlü kalem ruju Dolce Vita. Mağazalara geldiği gibi bitiyor, daha sonra tekrar stokların yenilenmesi uzun sürüyor vs vs. Ancak verdiği doğal görünüm ve kalıcılığı ile gerçekten hit bir ürün! Yedeklenesi! :)



Ben şimdi bu rengi nasıl anlatayım!, Böyle bir pembemsi bir renk düşünün ama bebep veya çingene değil, gül kurusu rengi düşünün onun kirli bir gül kurusu olduğunu düşünün ve o rengi canlı bir şeftali rengi ile karıştırın, işte öyle bir renk! (Beceremedim neyse...)

Renk aşağıdaki gibi :)


Aşağıda kolumun içi kısmında duruşunda daha böyle bir kırmızımsı pembe çıkmış ancak öyle değil kendisi, dudaklarımdaki duruşu az sonra!

Mat yapıda olduğundan, lip balm uygulamadan dudaklarıma sürdüğümde dudaklarımı oldukça kuruttu. Lipbalm ile uyguladığımda hem kuruluk yaşamadım hem de kalıp gibi bir duruş olmadı.

Kalıcılığı mükemmel, rengini bir kere de verse de çok opak olmuyor hemen, etkisini esas rengini üst üste süre süre arttırabiliyorusunuz.


Aşağıda ise benim dudaklarımda duruşu var, benim dudaklarımın rengi koyu, pigmentli o yüzden dudak rengimden dolayı aslında oldukça canlı duruyor rengi. Renk bana göre bir o kadar da doğal, hem pembe hem de şeftali renkli allıklarla mükemmel bir uyum yakalıyor.



O kadar soft ve doğal bir renk ki, dudaklarınızı kurutmadığı takdirde "my lips but better" etkisini görebilirsiniz. Çok sağlıklı, çok doğal bir duruşu var gerçekten. Bu sebeptendir ki sanırım NARS'ın en çok satılan kalem ruju.

Kalıcılık tabi ki matlığından ötürü oldukça iyi, şüpheniz olmasın. Birşeyler yiyip içtikten sonra rengi hafiflese de tamamen dudağımdan çıkmamış oluyor.

Sanırım fiyatı 80 TL. NARS mağazalarından veya Sephora'lardan veya MakyajTrendi sitesinden satın alabilirsiniz.

Eğer aklınızda NARS'dan bir kalem ruj edinmek varsa ilk tercihiniz bu olsun derim! :)
Sevgiler...
xoxo

2 yorum:

  1. bu rengi bulup deneyemedim bir türlü dediği gibi stokta olmuyor genelde..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet genelde zor bulunan bir renk, sevenleri alınca çifter çifter alıp yedekliyor, bizlere kalmıyor sonra :) sevgiler...

      Sil