Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

3 Ekim 2015 Cumartesi

Burberry Beauty ǀ Nude Blush Far Paleti

Günün ikinci yazısı 

farlarının yapıları ve dokularını mükemmel bulduğum Burberry Beauty'den bir far paleti!

Burberry Beauty - Nude Blush Far Paleti

Uyarı: Bu yazı bol fotoğraf içermektedir :)



Burberry, sanırım makyaj koleksiyonunu oluşturalı çok da uzun bir zaman olmadı ancak özellikle farları, allıkları ve rujları bizim gibi kozmetik severlerin istek listelerine üst sıralardan giriş yaptı.

Elimde sanırım 6-7 tane tekli farı, 4 tane allık ve 2 tane ruju bulunuyor Burberry'nin. Bunlara ek olarak aklımda almak istediğim daha doğrusu denemek istediğim far paletleri de vardı. Bu benim elimdeki ikinci far paleti. Önce bunun yazısını yazmak istedim.

Burberry Beauty'nin far paletlerinde 4 farklı renk var. Bu paletlerde tekli far ve allıklarda olduğu gibi bir kadife kese ile geliyor. 


Bu kadife kesenin içerisinden de zor zamanlarda, yanınızda fırça olmadığı zamanlarda sizi kurtarabilecek üç farklı aplikatör çıkıyor.


Burberry Beauty kozmetik ürünlerinin ambalajları yani kapları klasik Burberry deseninde, metal, mıknatıslı oldukça ağır ve şık duran kaplar.

Tek sorun, aşağıda da görebileceğiniz üzere parmak izini belli etmesi. Devamlı silsem de kurtulamıyorum :(


Nude Blush, içinde gül kurusu tonların hakim olduğu bir far paleti. Hatta bunun için ben şurada yazısını yazdığım Urban Decay Naked 3 far paletinin ziplenmiş (minikleştirilmiş-sıkıştırılmış) versiyonu diyebilirim.


Aşağıda ve yukarıda renkler olduğundan daha aydınlık çıkmış ama daha sonraki fotoğraflarda renkler tam olarak gözüküyor.

En yukarıdaki şampanya renginden başlarsak bunu tüm göz kapağımda renk eşitlemek ve aydınlık sağlamak amaçlı kullandığımı söylememe gerke yok sanırım :)

İkinci renk, ışıltılı bir koyu rose-gold(pembe altın) rengi. bazen tüm göz kapağıma bunu sürüp çıkıyorum 

Üçüncü renk ise göz kapağımın katlanma bölgesine uyguladığım, tolu bir gül kurusu-taupe-boz renk. Bu paletteki favorim bu. Bu da mat.

Son olarak paletin en koyu rengi ışıltılı bir mürdüm/patlıcan, bazen elimi çok hafif tutarak tüm göz kapağıma bazense kirpik diplerime bazense yine çok hafif bir şekilde dış köşelere uyguluyorum.

Aşağıda ki fotoğrafta yukarda anlattığım renkleri tersten sıralanmış olarak görebilirsiniz :)

Şimdi de renklere daha yakından bakalım!


Farları yapısı dokusu yumuşacık, ben sürekli far bazı kullandığım için far bazsız kalıcılığını bilmiyorum ama bazla 24 saat bile duruyor öyle söyleyebilirim :)

Aşağıda en açıktan en koyuya doğru farların kolumun iç kısmındaki duruşlarını görebilirsiniz :)


Burberry farların yapısı, yumuşaklığı gerçekten çok iyi, incecik bir dokusu var. Öyle ki başka far kullandığınız zaman daha iyi anlıyorsunuz bahsettiğim yumuşaklığı. Dörtlü far paletlerinde tekli farlarında olduğu gibi kaliteli bir doku olmamasından bahsedilmişti bloglarda, ancak, en azından bu far paletinin yapısı da tekli farları kadar iyi çıktı.

Fiyatı 120 TL civarı idi, bu far paletinin. Burberry Beauty ürünlerini İstinye Park Boyner bazen Boyner Onlive ve Nişantaşı Burberry'de bulabilirsiniz.

Sevgiler!
xoxo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder