Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

3 Ekim 2015 Cumartesi

Chanel ǀ Sweet Star Oje

Günaydınlaar :)

Eminim herkes mutludur bugün, ne de olsa haftasonu tatilinin ilk günü. Bense hafiften üzgünüm tabi, yarın saat 16'da artık Alanya'dan Antalya havalimanına doğru hareket etmiş olacağım.

Aslında bir bakıma da tatilde olsam da kafamda sürekli biriken işler var sanırım emekli olmadıkça insan beyni olması gerektiği gibi bir tatil yaşayamıyor. Neyse bakalım, yapacak birşey yok.

Şimdi sırada biraz pahalı ama rengini çok çok severek sürdüğüm bir oje var.

Chanel - Sweet Star

(Not: Bütün fotoğraflarda az biraz gözüken pembe yansıma benim üzerime giydiğim cart pembe kazaktan kaynaklanmaktadır - hangi akla hizmet bu fotoğrafları o kazakla çekmişsem artık, sonuç olarak pembeliklerin kusuruna bakmayın lütfen, yansıma rengi :(  )


Chanel Sweet Star içerisinde minik yeşilimsi gümüşi ışıltıların olduğu metalik bitişli çelik grisi bir oje. Ben Chanel'in çok tutulan bir zamanlar oldukça moda olan Black Pearl isimli rengini kaçırmıştım. Ve cidden çok üzülmüştüm, bu birazcık da olsa onu hatırlattığı için kaçırmak istemedim.


Ojenin rengini üstte ve altta, içindeki ışıltıları yakın çekim aşağıdaki fotoğrafta görebilirsiniz.

Açıkçası Chanel'den artık başka markalarda bulunabilecek sıradan renkleri almak yerine bunun gibi göz alıcı, farklı renkleri almayı tasarlıyorum. Her markada bulunamayacak renkler gibi. 

Aşağıda biraz daha ışığın az geldiği açıda çekilmiş fotoğrafı görebilirsiniz.

Tırnaklarımda ise aşağıdaki gibi duruyor.

Yapısı için mükemmel diyebilirim, Chanel ojelerin fırçaları ince, ojelerin yapısı ne çok kalın ne de çok akışkan. Tam ıvamında ilk katta homojen bir görüntü elde edemeyebilirsiniz bu sebepten iki kat sürülmesi daha iyi sonuç verecektir. Kuruma hızı oldukça iyi.


Rengini çok severek kullanıyorum bu ojeyi, biraz Black Pearl biraz Graphite isimli ojeyi andırıyor. Kalıcılık ise bu ojesi için muazzam. 5 gün tırnaklarımda bozulmadan kaldı ve sırf tırnaklarım uzadığı için çıkarmak zorunda kaldım :)


Bu tarz frost/metalik bitişli renkleri kış aylarına yakıştırdığım için, yazın hiç elim gitmese de şimdi yeniden kullanmaya başlayacağım :)

Sanırım son baharın en sevdiğim taraf kopkoyu ojeler. Çok seviyorum! :)
Hangimiz sevmiyoruz ki?

Bu oje yine bir Chanl koleksiyonuyla gelmişti ama ne Sephora'da ne de Sevil'de bulamamıştım. Bazı koleksiyonlar Sephora' ve Sevil'lere gelmiyormuş. Ben bunu Harvey Nichols'da bulmuştum!

Chanel'in beğendiğiniz bir ojesi varsa ve Sephora veya Sevil'de bulamadıysanız Harvey Nichols'a bakmanızı öneririm. Büyük ihtimalle oradadır.

Chanel ojeler 75-81 TL aralığında değişiyor. 

Herkese güzel bir Cumartesi günü dilerim! :) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder