Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

2 Ekim 2015 Cuma

L'occitane ǀ Hydra Vital Face Mist ǀ Melek Otu (Angelica) Yüz Spreyi

Günaydın!

Yaz vakti çok  sık kullandığımız termal sulara alternatif olacak bir yüz spreyinden bahsetmek istiyorum  :)

L'occitane - Hydra Vital Face Mist


Bunu da yakın zamanda yazdığım diğer seyahat boy L'occitane ürünleri gibi Haziran ayında online alışveriş sitesinden, indiriminden almıştım. Normalde 51 TL olan bu yüz spreyi 26 TL'ye inmişti. Ben de denemek istedim.  Bu yüz spreyi de L'occitane'ın kuru ciltlere deva olan Angelica (Melek Otu) serisine ait. Seriyi incelemek isterseniz şuradan bakabilirsiniz :)


50 ml'lik ambalajında, bildiğimiz deodorant formunda geliyor diger termal su spreyler gibi. Bu ürün de,şurada yazısını yazdığım Avene Termal Su gibi, yazın bunaldığınızdan, banyodan, duştan sonra veya makyajınızın uzun süre dayanmasını istediğinizde yüzünüze gözler kapalı olacak şekilde 20 cm uzaktan sıkılarak kullanılıyor.

Harika bir kokusu var, yüzümdeki kızarıklıkları almaya ve cildimi nemlendirmeye yardımcı oldu. Avene Termal sudan farkı mis gibi bir kokusu olması ve biraz daha pahalı olması diyebilirim ama işlev olarak aynılar, bir farkları yok.

Fiyatı 50 ml için indirimsiz 51 TL, Eğer fiyatını dert etmeyecekseniz tamamen bitkisel içerikli diğer L'occitane ürünleri gibi bu spreye de bir şans verebilirsiniz :)

Sevgiler...

1 yorum: