Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

27 Ekim 2015 Salı

NARS І Audacious Ruj - Jane

Herkese merhaba! :)

Bugün benim için haftanın son çalışma günü, 5 Ekim'de döndüğüm yıllık iznimden sonra kafamı kaldırmadan çalışıp iki haftalık iznimin tüm pozitif enerjisini tükettim diyebilirim. Dolayısıyla bu kadar yoğunlukta bloguma da vakit ayıramadım. Öyle bir enerjisizlik düşünün ki, işten eve geliyorsunuz, bilgisayarı açıp yazmaya oturuyorsunuz ve bakıyorsunuz ki cümle kurmaya mecaliniz yok!..Böyle bir durumdayım, ve 4-5 günlük İstanbul içi dinlenmenin bana iyi geleceğine inanıyorum :)

Bu arada güzel bir haber vereyim, ben de artık az biraz teknoloji kullanıyorum. Instagram'dan beni takip etmek isterseniz sizi şuraya alayım :)

Neyse çok uzatmayım, yazımın konusu, gözümün nuru, Nars Audacious rujlardan Jane rengi.

Nars -Audacious - Jane



Sizleri daha fazla Audacious serisinin ambalajlarının şıklığı, ağırlığı, mıknatıslı kapak özelliğinden bahsedip sıkmak istemiyorum. Ama bu seri Nars'ın ağır toplarından diyebilirim. Elimde toplamda 6 tane rengi var bu serinin. 

Aşağıdaki linklere tıklayarak daha önce bahsetmiş olduğum renklere ulaşabilirsiniz :)





Jane, bana göre serinin en orijinal renklerinden. Başka markalarda daha önce muadilini, benzerini pek göremediğim içerisinde kiremitlik olan bir kahve diyebilirim. Kabında muhteşem gözüken bu renk yalnız dudak renginize göre değişim gösterebilmekte. (Bkz. BEN!)

Aşağıda rujumuzun o bahsettiğim mükemmel rengini görebilirsiniz. 


Aşağıda ise bileğimin iç kısmındaki duruşu bulunuyor. Yapısı her zamanki gibi oldukça kremsi  ve opak. Sürümü çok kolay :)

Ve işte aşağıda ise dudaklarımdaki duruşu Jane'in. Kabında gözüken o hafif kiremit rengin "ki"si yok benim dudağımda :( Gayet normal bir somon-şeftali renk gibi durdu bende hatta biraz turunculuk içeriyormuşçasına adeta :/

Yok beğenmedim değil, beğendim tabi ama yine de o kiremit duruşu yakalayabileceğimi düşünerek daha bir umutlanmıştım :) Neyse..


Jane'in yapısı, dokusu diğer Audacious rujlar gibi şahane. Çok kremsi, kalıcılık vasat, dudağı kurutmayan mis gibi opak, tek seferde rengini veren rujlar.

Eğer tek bir ruj hakkı verirseniz kendinize Audacious serisinden o renk bence bu olmalı diyebileceğim bir renk :) Fiyatı: 95 TL, Sephora ve NARS mağazalarından satın alabilirsiniz!

Herkese çok güzel bir gün dilerim.

Sevgiler

xoxo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder