Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

8 Temmuz 2016 Cuma

Kiehl's | Powerful Wrinkle Reducing Cream | Kırışıklık Karşıtı Krem

Hazir ufak bir boşluk bulmuşken bir yazı daha yayınlamak istedim :)

Bir cilt bakım ürünü var sırada !

Kiehl's Powerful Wrinkle Reducing Cream



Herşey Kiehl's mağazasından içeri "ühü ühü ben 36 yaşındayım, kırışmak sarkmak istemiyorum" diye ağlayarak girmemle başladı :P Tabi ki böyle olmadı ama yaşımı ve kırışıklık karşıtı bir krem arayışında olduğumu söylediğimde mağazadaki görevli bana bu kremi önerdi. Sanırım bu kremin bir de 30 güneş koruma faktörü içereni var. Ben onu satın almadım. Bu güneş koruması olmayanı. 


Sabah akşam kullanıma uygun, ne çok akışkan ne de çok katı bir yapıya sahip. Ben bu kremi sabahları kullandım. Makyaj öncesinde ve oldukça memnun kaldım. Emilim süresi oldukça iyi ve cildi yumuşacık yapıyor, gerçekten nem verdiğini hissediyorsunuz.


Kullandığım süre zarfında kırışıklık ve ince çizgilerime bir etkisi oldu mu? Bilmiyorum, çünkü çok şükür yüzümde daha ince çizgi ve kırışıklığım oluşmadı. Bu kremler işte hep oluşmasın, ya da oluşacaksa oldukça geciksin diye :-D 


Yukarıda ve aşağıda kremin yapısını görebilirsiniz. Bence kuru ciltlere bir nebze hafif gelebilir ancak benim cildim kuru karma olduğundan ve çabuk emildiğinden benim için sabahları bana yeterli geldi.

Herhangi bir yağlandırma yapmadı. Sivilcelenme ve iritasyon yaşamadım...Kokusu parfümlü değil. Kokusunu şu an hatırlamıyorum ama kokusuz olabilir. 

Ben bu kremi satın aldığımda 159.90 TL bir fiyatı vardı sanırım şu anki fiyatını bilemiyorum ancak elimdeki gündüz kremleri bittiğinde tekrar alabilirim. Genel olarak beğendim/sevidm diyebileceğim bir ürün oldu :)

Siz kırışıklık karşıtı bir ürün kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız hangi ürünler?
Bana yazın lütfen, tavsiyelere önerilere açığım!

Sevgiler
xoxo 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder