Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

9 Temmuz 2016 Cumartesi

Maybelline Hydra Supreme | That's Mauvie | Ruj Incelemesi

Bugünün üçüncü ve de son yazısı ise dudakları nemli ve bakımlı gösteren bir ruj olacak:)

Maybelline - That's Mauvie Ruj





Bu ruju bir Watsons indiriminden satın almıştım. Normalde sarı alt tonlu olduğum için pembe rujlar ben de çok güzel durmuyor değil çok kötü duruyor. Ancak dudaklarım pigmentli olduğundan yani oldukça koyu olduklarından bu tarz leylak/mauve tonlar direkt yakışıyor. Ve ben her ne kadar kendime mat ruj dışında ruj almayacağım sözü vermiş olsam da dayanamayıp alıyorum bu tonları bitişlerine bakmaksızın :)

Aşağıda rujun rengini görebilirsiniz, kesinlikle cart pembe bir ruj değil. Bence her ten rengine gidebilecek çok güzel parlak bir gül kurusu/mauve renginde. Tam ismi gibi: That's mauvie!! :)



Aşağıda kolumun iç kısmında uygulanmış halini görebilirsiniz, kolum ve ellerim fotoğraflardan anlayacağınız üzere oldukça bronz durumdalar o yüzden rujun swatchu fotoğraflarda bahsettiğimden daha pembemsi kalmış olabilir. Ama dediğim gibi çiğ bir pembe değil kesinlikle! :)


Aşağıda ise dudaklarımdaki duruşunu görebilirsiniz. O kadar bronzlaşmış halimde bile çok fazla sırıtmamış ruj :)


Kesinlikle dudakları çok bakımlı gösteren, aynasız, sür çık şeklinde kolayca uygulayabileceğiniz adeta bir nem bombası ancak kalıcılığı çok az olan güzel bir ruj bu :) İndirimlerde bu renklerden hoşlanıyorsanız bir göz atmanızı tavsiye ederim!

Güzel bir haftasonu olması dileğiyle...
Sevgiler

xoxo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder