Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

15 Eylül 2016 Perşembe

Amie | Skin Shield SPF 15 | Günlük Nemlendirici

Herkese merhaba! :)

Bugün sabahtan beri Alanya'da hava kapalı hatta yarım saat kadar önce yağmur bastırdı. Yazlık yerlerde yağmur yağmasını ekstra seviyorum :)) Neyse bugünün ilk konuğu severek kullandığım ve bitmeye yakın bir nemlendirici!

Amie - Skin Shield Günlük Nemlendirici




Bu nemlendiriciyi çok sevdiğim bir blogger olan Pınar'ın instagram hesabında görmüştüm. Gratis'te denk geldiğim zaman inceleme fırsatı buldum. Paraben, mineral yağlar, sülfat içermiyor ve vejeteryanlar için uygun olduğu belirtilmiş ambalaj üzerinde. Temiz içerikli bu ürünü görünce attım sepete :) Bir de indirimdeydi çok uygun fiyata geldi :)



İçeriğinde 15 güneş koruma faktörü olan bu nemlendiriciyi her sabah yüzümü yıkadıktan sonra uyguladım. Hızlı bir şekilde emildi, yağlandırmadı cildimi. Makyaj için de oldukça uygun ve kalın yapılı değil. Cildimde herhangi bir sivilcelenme ya da irritasyona yol açmadı. Ancak içerisinde çok hafif ışıltılar mevcut bu üründe, dikkatli gözler hemen seçecektir. Bu konuda hassassanız belki sevmeyebilirsiniz :)


Fiyatı indirimde 19 TL civarıydı. 75 ml'lik boyutuyla seyahatlerde de fazla yer kaplamayan, tüp formundan ötürü de oldukça hijyenik bir ürün :)  Ancak ürünü sevdiğim için(!) sanırım Gratis hemen Amie markasını kaldırmış. Bir daha bu markayı raflarda göremedim, denk gelirseniz ve eğer nemlendirici ihtiyacınız varsa ve de temiz içerikli olsun diyorsanız düşünmeden alabilirsiniz :)

Yine bir instagram kolajıyla bir sonraki yazıda görüşmek üzere :))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder