Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

1 Eylül 2016 Perşembe

Dior | Junon Oje


Eylül ayının ilk gününden herkese merhaba! :)

Yarın işbaşı yapacağım bugün de bir iki yazı yazmak istedim sizlere ve biraz kolaya kaçarak bugün izninizle bir oje yazısıyla başlayalım!

Dior - Junon 


Ben bu ojeyi instagramda çok severek takip ettiğim "makyajlideli" hesabında görüp aşık olmuştum :) Sanırım en son aldığım pahalı oje de budur, emin değilim gerçi :P Neyse...

Şimdi rengini tariflemek gerekirse bir kere gri var içinde, griliği baskın sütlü mavi! dersem iyice zırvalamış olur muyum? 

Benim çok ama çok sevdiğim bir pastel renge sahip, kış günlerine ve sonbahara müthiş yakışacağını düşünüyorum!


Dior fırçalar kalın,ve tek seferde tırnağa ojeyi uygulayabileceğiniz fırçalardan. Dior ojelerin yapısı ise gerçekten harika, kalıcılık ve yoğunluk müthiş. Renk skalası bir Chanel gibi olmasa da bir Chanel gibi enteresan ve nadir renklere sahip olmasa da Dior'un ojeleri hem kalıcılık hem yapı hem de fırça olarak Chanel'den daha iyi bana göre :)


Fotoğraflarda tırnaklarımdaki duruşunu görebilirsiniz :) Çok sevdiğim bir oje oldu kendisi, Buradan da "makyajlideli"ye selam olsun :)

Instagram'da paylaştığım bir kolajla yazıyı sonlandırayım o zaman :)

Dior ojeleri, Sephora, Boyner, YKM ve Sevil mağazalarında bulabilirsiniz. Güncel fiyatları sanırım 98 TL olabilir.

Sevgiler!
xoxo

2 yorum:

  1. İşte senin gibi güzel ve incecik parmaklı ellere çok yakıştırıp kendimde kullandığımda "ay bu neee" dediğim renklerden :) Ben de böyle iç çekerek bakarım artık, napayım :) Güle güle kullan!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ya teşekkür ederim :) Ben ama bu rengin yakışmayacağı bir el düşünemiyorum ya! Çok kullanışlı ve elleri güzel gösteriyor ;) Sevgiler xoxo

      Sil