Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

24 Eylül 2015 Perşembe

Estée Lauder ǀ Pure Color Stay-on Shadow Paint ǀ Krem Far 06 Cosmic

Yine bir krem far yine ben!

Estee Lauder - Pure Color - Stay On Shadow Paint - 06 Cosmic



Estee Lauder markasının makyaj ürünleriyle çok içli dışlı değilim. Elimde birkaç parça ürünü var ancak genelde ilgimi çeken, incelediğim, takip ettiğim bir marka değildir kendisi.

Dolayısıyla Estee Lauder'ın böyle bir krem far serisinin olduğunu bilmiyordum. Yine günlerden bir gün İstanbul Teknik Üniversitesi'ne işim düştüğü sırada (canım üniversitem) hemen karşısındaki Sun Plaza'da bulunan ELCA mağazasına uğramıştım. Biliyorsunuz ki ELCA mağazasında Bobbi Brown, MAC, Estee Lauder, Clinique, Aveda gibi markaların önceki sezon ürünleri veya sezon ürünleri uygun fiyatlarda satılıyor.

Ben de mağazada dolaşırken Estee Lauder standında bu krem fara denk gelmiştim, bir krem far delisi olarak çok şaşırmış ve hiç düşünmeden bu rengini sepetime atmıştım!


Sonradan araştırdığımda bu seride toplamda 8 farklı krem far daha olduğunu gördüm.

Benimkilerin dışında şu renkler de varmış:

Sinister
Steel
Halo
Chained
Extreme Emerald (sınırlı üretim)
Neon Fuchsia
Pink Zinc
Bold Cobalt (sınırlı üretim)

Biz, benim aldığım Cosmic'e geri dönelim :)


İçerisinde gümüş mikro ışıltılar bulunan  koyu bronz-bakır-bordo karışımı bir renk Cosmic. 

5 gramlık bu ürün, bir cam kavanoda sunulmuş ki çok severim camı :)

Yapısı tamamen köpük, bu aralar çok moda bu köpük farlar oldukça revaçta, aşağıda bağlantılarını verdiğim farklı köpük far yazılarıma da üzerlerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.



Ne demiştim? Yapısı tamamen köpük, yumuşacık. Hatta ilk başta görüntüsünden dolayı "ben acaba bozuk bir ürün mü satın aldım?" demiştim. Böyle pütürlü bir puding gibi gözüküyor daha kullanmadan önce :)



Görüntüsüne çok takılmayıp rengine bakmak için parmağımı sürdüğümde inanılmaz yumuşak olduğunu gördüm. Rengi ise aşağıda görebilirsiniz, muazzam!


Kalıcılık süper diyebilirim, gerçi ben far bazı kullandım ancak çok kolay sabitleniyor. Ama hızlı sabitlenmesi sizi korkutmasın, siz parmağınızla göz kapağınıza uyguladıktan sonra, dağıtmak ve karıştırmak için size gereken süreyi veriyor :)


Hiç hesapta yokken aldığım ve yapısından, duruşundan, renginden çok çok memnun kaldığım bir krem/köpük far oldu. 

Mağaza fiyatı 92 TL imiş. Ben bunu ELCA'dan 50 TL'ye satın almıştım. Ürünün tek eksisi belki biraz fazla ışıltılı olması olabilir. Seride gördüğüm kadarıyla mat renkler yok. Olsun varsın, renk güzel olduktan sonra çok da önemli değil.

Bu farı da bol siyah kalem ve rimelle uyguladığınızda çok güzel ve zahmetsiz bir göz makyajı elde ediyorsunuz.

Başka renklerini alır mıyım? 92 TL'ye elimde bu kadar krem far varken almam. Ancak, ELCA'da yine uygun fiyatlı ve de kullanabileceğim bir renk denk gelirse neden olmasın?
:)
Siz görmüş müydünüz bu krem farlardan?
Haberiniz var mıydı bu seriden?

Ne düşünüyorsunuz bu seri hakkında, yorumlarınızı bekliyorum!

Herkese güzel bir gün dilerim!

Sevgiler..
xoxo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder