Glam..Glow..Sparkle

Glam..Glow..Sparkle
Glam..Glow..Sparkle

30 Eylül 2015 Çarşamba

La Prairie ǀ Advanced Marine Biology Foaming Mousse Cleanser ǀ Köpük Temizleyici


Günün ikinci yazısı çok severek kullandığım ve iki tane deneme boyunu ( 7mlx2= 14 ml) bitirdiğim bir temizleyici üzerine olacak!

La Prairie -  Adnaced Marine Biology Köpük Temizleyici


La Prairie markası cilt bakımı konusunda aşmış bir marka gerçekten, ama fiyatları da bir o kadar aşmış olduğu için(!) geçtiğimiz sene iki tane göz kremi alıp kendisiyle ilişkiyi kesmiştim. Aldığım iki göz kreminin yanında sağolsunlar oldukça fazla temizleyici, gündüz/gece kremi gibi deneme boyu ürünler verdiler. Onların yazılarını da La Prairie etiketiyle blogum sağ tarafında bulabilirsiniz.

Cilt temizliği benim en çok dikkat ettiğim konudur. Karma bir cilde sahibim, alnım, burnum, burun kenarlarım ve çenem yağlı, yanaklarım kurudur. Am aynı zamanda nemsiz bir cildim de var. En çok sivilceyi de çene bölgemden, alın bölgemden çıkartırım. Bunlar inatçı sivilceler olmayın, yerlerinde koyu renkli lekeler bırakıyorlar ve bu lekeler biraz vakit alarak geçiyor.

Makyaj yapmayı da seviyorum,hangimiz sevmiyoruz ki? Zaten bu satırları okuyorsanız muhtemelen siz de seviyorsunuzdur :)

Neyse çok uzattım, gelelim ürüne. Bir çok cilt temizleyici köpük, jel, krem formda ürün kullandım. En sevdiğim Estee Lauder'ın köpük temizleyicisi ile Clarins'in CottonSeed köpük temizleyicisi oldu diyebilirim bugüne kadar. Ama bu temizleyici ile bu en sevdiklerim üçe çıkmış oldu.

Yapısı çok hafif, çok hafif bir kokusu var bu temizleyicinin. Öyle güzel temizliyor ki gıcır gıcır temizlerken cildimi asla kurutmuyor, germiyor. Boyutundan dolayı bu iki miniği (fotoğrafta bir tanesi var) bu 15 günlük tatilime ve bir önceki 4 günlük tatilimde yanıma getirmiştim. Sabah akşam yüzüme güneş kremi kullanıyorum diye uygulamıştım. Güneş kremleri biliyorsunuz güçlü bir temizleyici olmadan ciltten arındırılamıyor malesef, sonra gelsin gözenekler, sivilce ve siyah noktalar...

Neyse..sonuç olarak, hafif yapısıyla, kokusuyla, cildimi çok güzel temizlemesiyle elimdeki sonu gelmeyen temizleyici stoğu bittiğinde gözümü karartıp alacağım bir ürün oldu bu. Gün boyu cildimi pürüzsüz hissetmemi sağladığını da söylemeliyim.

Fiyatı Sevil'de 209 TL bu ürünün..İkinci ürüne %50 indirim ile yılbaşında almayı düşünüyorum kendisini. Çok çok beğendim, bütçe derdiniz yoksa tavsiye ederim!

Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder